καυσιμα

τα καυσιμα μασ

Η εταιρεία μας αποτελεί ένα οργανωμένο δίκτυο πρατηρίων καυσίμων με πολυετή σταδιοδρομία στον χώρο. Στην VALIN θα βρείτε μια ποικιλία καυσίμων, όπως αμόλυβδη βενζίνη , πετρέλαιο και υγραέριο, τα οποία θα εξασφαλίσουν κάθε σας ανάγκη.

Τα προϊόντα καυσίμων που παρέχουμε στους πελάτες μας χαρακτηρίζονται για την υψηλή τους ποιότητα και συμβάλουν στην καλύτερη λειτουργία και συντήρηση του κινητήρα σας, ενώ ύστερα από καταμέτρηση θα διαπιστώσετε πως διανύσετε περισσότερα χιλιόμετρα με κάθε ανεφοδιασμό σας.

Όλα μας τα καύσιμα πληρούν στο 100% όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές, ενώ οι τακτικοί έλεγχοι στην ποιότητα των καυσίμων σας εξασφαλίζουν εγγυημένα καύσιμα σε κάθε σας αγορά.

Η εγγύηση στο τρίπτυχο ποιότητα – ποσότητα – τιμή είναι και ο βασικότερος λόγος που η VALIN απέκτησε μια κυρίαρχη θέση στην αγορά μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Μάθετε παραπάνω σχετικά με τις εγγυήσεις μας εδώ.

Αναλυτικά τα καύσιμα που διαθέτει η εταιρεία μας επί σειρά ετών στους πελάτες της:

UNLEADED EVO POWER

H Evo Power Unleaded αποτελεί μια ενισχυμένη αμόλυβδη, η οποία διατηρεί καθαρό τον κινητήρα του οχήματός σας και τον προστατεύει στον μέγιστο βαθμό. Χάρη στην μειωμένη εκπομπή ρύπων είναι πιο φιλική τόσο προς τον άνθρωπο όσο και το περιβάλλον.

DIESEL EVO POWER

Το Diesel Evo Power αποτελεί ένα ενισχυμένο πετρέλαιο κίνησης το οποίο αυξάνει την απόδοση του κινητήρα του αυτοκινήτου σας, μειώνει τον θόρυβο της μηχανής καθώς και την εκπομπή ρύπων. Επιπλέον περιορίζει τα έξοδα συντήρησης και εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για τον κινητήρα.

UNLEADED 95

Η απλή αμόλυβδη βενζίνη 95 οκτανίων, πάντοτε αξιόπιστη και με εγγύηση για την ποιότητα, την ποσότητα και φυσικά την τιμή της, θα εξασφαλίσει τις ανάγκες κίνησης κάθε σας οχήματος.

SUPER UNLEADED 100

Η αμόλυβδη βενζίνη 100 οκτανίων αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές για τον κινητήρα του οχήματός σας και όχι μόνο. Σε αντίθεση με την οικονομική αμόλυβδη 95 οκτανίων, η unleaded 100 αποτελεί μια πιο αποδοτική επιλογή η οποία όχι μόνο θα σας εξοικονομήσει χρήματα με περισσότερα χιλιόμετρα ανά γέμισμα, αλλά ταυτόχρονα θα κρατήσει τον κινητήρα σας σαν καινούριο και φυσικά θα ενισχύσει την επιτάχυνση του οχήματός σας.

DIESEL

Το οικονομικό πετρέλαιο κίνησης αποτελεί μια από της δημοφιλέστερες και κυρίως αξιόπιστες επιλογές. Μάλιστα, στην VALIN Θα βρείτε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Πάντοτε με την εγγύηση της υψηλής του ποιότητας και φυσικά της ακριβής ποσότητας σε κάθε σας ανεφοδιασμό.

VALIN AUTOGAS

Το υγραέριο κίνησης LPG Gas αποτελεί μια νέα οικολογική και ταυτόχρονα οικονομική λύση όπου εγγυάται την τέλεια προστασία του κινητήρα των οχημάτων ενώ παράλληλα με ελάχιστα χρήματα ανά γέμισμα σας δίνει την δυνατότητα να διανύσετε περισσότερα χιλιόμετρα. 

AdBlue

Το AdBlue είναι ένα άχρωμο υγρό που χρησιμοποιείται στο σύστημα ανάφλεξης του αυτοκινήτου (SCR), για να μειώνονται οι εκπομπές των επιβλαβών ουσιών από τον πετρελαιοκινητήρα. Μπορείτε να το βρείτε διαθέσιμο σε όλα τα πρατήρια σε μορφη μπετονιού , ενώ στο πρατήριο Αυλίδος μπορείτε να το ανεφοδιαστείτε άμεσα μέσω υπερσύγχρονης αντλίας.