εταιρικο προφιλ

ιστορικη αναδρομη

Η εταιρεία μας ξεκίνησε την λειτουργία της το 1981 όπου το 1ο πρατήριο καυσίμων έγινε πραγματικότητα από τον Βαλεντή Παναγιώτη. Συγκεκριμένα το πρατήριο ξεκίνησε την λειτουργία του με την τότε επωνυμία «MOBIL» στην Ανθούπολη Περιστερίου επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 53. Η μεγάλη επιτυχία του πρατηρίου, ήταν η αφορμή για την δημιουργία του 2ου πρατηρίου επί της οδού Αγ. Ιερόθεου 86 στο Περιστέρι, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Λίγα χρόνια μετά και συγκεκριμένα το 1990, την εταιρεία αναλαμβάνουν οι υιοί Βαλεντής Βασίλειος και Δημήτριος . Η αγάπη για τη δουλειά και η συνολική φιλοσοφία της εταιρείας, σύντομα κέρδισαν την αγάπη του κόσμου. Έτσι, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προβήκαμε στην δημιουργία του 3ου πρατηρίου στον νομό Ευβοίας και ειδικότερα στο 12ο χιλιόμετρο Εθνικής οδού Χαλκίδος – Αιδηψού στα Ψαχνά. Η επέκταση της εταιρείας ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί αφού ακολούθησαν άλλα 3 πρατήρια καυσίμων. ( 4ο Πρατήριο στην παράκαμψη Εθνικής οδού Χαλκίδας – Ψαχνών προς Καστέλλα , 5ο Πρατήριο επί της οδού Αρεθούσης 158 στη Χαλκίδα , 6ο Πρατήριο στο Καλοχώρι – Παντείχι Αυλίδας και συγκεκριμένα στο 5ο χιλιόμετρο Σχηματαρίου Χαλκίδας.

Το 2009 η εταιρεία αναβαθμίζει τόσο το εταιρικό της προφίλ όσο και την ήδη υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της. Πλέον, τα σήματα των πρατηρίων μας σε Αττική και Εύβοια φέρουν την γνωστή επωνυμία «VALIN» η οποία υφίσταται μέχρι και σήμερα. Λίγο καιρό αργότερα, το 7ο υπερσύγχρονο πρατήριό μας έγινε πραγματικότητα επί της οδού Παναγίας Γρηγορούσης 127 στο Ζεφύρι. Εκτός των πρατηρίων , η εταιρεία σήμερα διαθέτει 14 ιδιόκτητα βυτιοφόρα οχήματα , 1 εγκατάσταση και παραλληλα απασχολεί πάνω από 60 άτομα μόνιμο προσωπικό.

Σχετικά με Εμάς

Η VALIN αποτελεί μια καινοτόμο ελληνική εταιρεία καυσίμων με κύριο γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Τα καύσιμά μας χαρακτηρίζονται για την υψηλή τους ποιότητα ενώ παρέχουμε όλες τις εγγυήσεις για την ποσότητα των καυσίμων που σας παρέχουμε !

Οι Στόχοι μας

Βέλτιστη και άψογη εξυπηρέτηση πελατών.
Εξέλιξη  παροχών και υπηρεσιών.
Παράδοση καυσίμων Α’ ποιότητας , στη σωστή ποσότητα.
Εξασφάλιση υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος και συνεχή εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού.
Στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων , ΜΚΟ , εκκλησίας , πληγέντων , κλπ μέσω εταιρικών δράσεων κοινωνικής ευθύνης.