ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Με την εγγύηση της VALCARGO s.a.

Η εταιρεία μας στα πλαίσια παροχής των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών της, δραστηριοποιείται και στην μεταφορά υγρών αλλά και υγραέριων καυσίμων.

Με απόλυτο επαγγελματισμό, αξιοπιστία και υπευθυνότητα, ο σύγχρονος στόλος από συνολικά 14 ιδιόκτητα βυτιοφόρα αναλαμβάνει την μεταφορά των καυσίμων σας με τον βέλτιστο και πιο ασφαλή τρόπο. Μάλιστα, η θυγατρική εταιρία της VALIN, με την επωνυμία VALCARGO S.A. αναλαμβάνει αποκλειστικά τη μεταφορά των καυσίμων από τα διυλιστήρια στα πρατήρια.

Με τον τρόπο αυτό, καταφέρνουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας ελεγμένα τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά όλα μας τα καύσιμα. Το έμπειρο και εξειδικευμένο μας προσωπικό, γνωρίζει πώς να ολοκληρώσει μια μεταφορά καυσίμων με συνέπεια στην άμεση παράδοση στον χώρο σας.

Εάν ενδιαφέρεστε και εσείς για τις υπηρεσίες μεταφοράς καυσίμων που σας παρέχει η εταιρεία VALIN, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας μιλήσετε για τις δικές σας ανάγκες. Το προσωπικό μας θα φροντίσει για την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας άμεσα και αποτελεσματικά.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την VALCARGO S.A.